2008. augusztus 12., kedd

Ujjé a ligetben... avagy fótligeti látogatás

Végre összejött és meglátogattuk Zsuzsit, Marcit és Árpit is Fótligeten. Pont amikor megérkeztünk, Marcus még aludt, ezért Olivér jól "rendet tudott tenni" :-) a nappaliban. Megtalálta Charliet a kukacot és persze jót hintapalintázott rajta. Aztán előkerült a nesszeszer is, amiből persze a két legérdekesebb dolog a fültisztító pálcikás csomag és a sudokremes doboz volt. Konkrétan sikerült körülbelül hat darab mézes puszedlit úgy magába tömni, hogy alig tudta összezárni a száját:-)

Aztán felébredt Marcibaba és kimentünk kicsit a teraszra. Jó nagyot néztem, hogy hogy megnőtt. Most éppen én Zsuzsit láttam benne, persze amikor már Árpi is megérkezett, akkor mindkettőjüket. Hihetetlen, hogy mennyit mosolyog ez a nagyfiú. Még csak négy hónapos, de már 67 cm és 9 kiló. Állandóan vigyorog és szinte egy hangja sincs. Olinak is nagyon tetszett. És persze én is a Marcinak:-) Árpi hamarosan megérkezett és elindultunk felderíteni a játszóteret.
Nagyon klassz lett a tér, amióta nem láttuk. Szinte egész nap ott lehet lenni az árnyas fák alatt úgy, hogy nincs meleg. Persze bevettük a hintát, a csúszdát és a mászókát is. A legnagyobb mégis a kosárpálya volt, ahol Olivér focizott egyet, mintha mindig is ezt csinálta volna. Aztán már nem tudom, hogy mi volt pontosan a baj, de eltört a mécses és sikerült a tipikus bár szerencsére elég ritka sírós pillanatot is lencsevégre kapni. Nagyon jól éreztük magunkat- jövünk máskor is.

Nincsenek megjegyzések: