2008. augusztus 10., vasárnap

Állatkerti séta

Vasárnap lévén hová is vágyna az ember, ha nem a tömegbe:-) Gondoltuk , hogy a viszonylag kellemes időjárást összekötjük egy állatkerti sétával és végre rábírjuk Olivért, hogy utánozza ő is az állatok hangját. Elindultunk hát és első utunk a vidrához vezetett. Ahogy Atti mondta: "vízikutya". Hogy ez miatt vagy más miatt vívta ki végülis ez az állat a legnagyobb figyelmet egész körutunk során, nem tudni. Mindenesetre nagy tetszést aratott Pömpinél.

Volt ott majom, medve és nagyhangú nagymacska is, ez utóbbi kevésbbé tetszett. A nagydarab elefántot mellett pedig észre sem vette a kis madárkák mellett. Hiába: ő még az apró részletek embere. Aztán persze megtaláltuk a játszóházat, azaz egy műanyag kisházat, ahol nagyon sok érdekes dolog volt. Nyitható ablakok és egy néni, aki burgonyachipsszel kínálta a kisfiunkat. Oli jó fej gyerek volt, mert elfogadta: sőt, folyamatosan visszajárt a bázisra elemózsiáért. Hiába: mindig a más kajája kell.

Angiéktól kapott egy új szélforgót is, amit először fújással, majd kézi hajtással próbált meg munkára bírni. Figyel a kis kópé, nem vitás.
Láttunk tehát majmokat, zsiráfot, vízilovat és gepárdot. Hiúzt is és egyebeket, de jelenleg egy állathanggal sem lettünk gazdagabbak Olivér még vár ezzel a dologgal egy keveset:-)

Nincsenek megjegyzések: