2008. augusztus 8., péntek

Újabb udvari piknik


Megint összegyűltünk egy páran az udvaron az árnyékban (ahogy minden nap szoktunk) , most csatlakozott Barni és Zsófi is a kis csapathoz. Bemutatom a szereplőket, mert később talán nem fogunk ilyen jó felvételeket készíteni, főleg, ha már mindenki mindenfelé szaladgál... Ugyanis lassan, de biztosan elindulnak ezek a babák nem húzzák el nyár végéig a mászást az biztos.




Kitty és anyukája, Ildi. Kitty baba 11 hónapos, nagyon szereti a szőlőt és a sárgabarackot, de leginkább mindenféle gyümölcsöt... azaz tágítom a kört: minden ennivalót. Ez nem látszik rajta. Kiemelkedő, hogy már tudja utánozni az állatok hangját, ami nem semmi teljesítmény, hiszen Oli még csak rámutat a kutyusra, Kitty már legalább hatféle állathangot tud utánozni. A legjobb a hal:-) Szerintem. Kedvence most éppen Oli motorja. Imádja, ha tolják benne.


Kristóf és Kata. Kristóf nagyon ügyesen elkezdett járni segítséggel, pedig ő is 11 hónapos. Szintén mindent fogyaszt:-) Olivérrel nagyon elnéző és kedves, szinte soha nem háborodik fel, ha Oli pont az ő játékát készül éppen elcsaklizni. Sírni még nem nagyon hallottam, mindig mosolyog. Kedvence most éppen Győző járássegítője.



Győző és az apukája. (nem tudom a nevét, de ha legközelebb találkozunk, megkérdezem). Győző egy éves múlt és már jár. Olyan szabályos fogai vannak, mintha vonalzóval húzták volna. Ő még kevesebbet háborodik fel, mindig feltalálja magát. Nagymamájával is szoktak jönni, sok érdekes játéka van, többek között egy jófajta kormányos motor, amit Oli különösen szeret és leginkább akkor, amikor mindenki más éppen azzal szeretne játszani. Az evés nála sem gond.


Barnabás és Zsófi. Ők nem járnak minden nap, az előbbi hármas klikk szinte minden napsugaras délelőttön a piknikszőnyeg résztvevője.

Barnus elkezdett kúszni, aminek mindenki nagyon örül. Egyelőre ő igényel a legkevesebb energiafelhasználást, Zsófi simán tud nyugodtan ülni és pihenni. Ezért is mondjuk neki, hogy ne siettesse a dolgokat, majd eljönnek azok maguktól. Nálunk is volt ilyen:-)

Nincsenek megjegyzések: